Lediga Jobb

Spirit of Hven Backafallsbyn är ett spännande företag som ägs och drivs av Anja och Henric Molin. Bolaget har tre övergripande verksamhetsgrenar med respektive underavdelningar:

  • Produktion med Destillering, Mältning, Rektifiering, Mognadslager, Filtrering, Buteljering & Logistik
  • Konsultation med Receptutvecklig, Laboratorieanalyser, Processutveckling & Riskanalyser
  • Hotell med Restaurang, Konferens, Bar, Park, Städ & Verkstad 

Spirit of Hven Backafallsbyn arbetar med ledorden: Taste and Scent with Sustainability!

Spirit of Hven har idag en fast personalstyrka på ca 25 personer och under personalintensiva perioder upp mot 35 medarbetare. Bolagets huvudsakliga verksamhet är på Hven. Spirit of Hven har medarbetare, återförsäljare och agenter i över tjugo länder och våra produkter finns representerade i ett tiotal till.

Under högsäsong har vi ofta behov av extra Receptionister, Kockar, Serverings- & Städpersonal, så skicka gärna in en spontan intresseanmälan med bifogat CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Just nu är vi en expansiv fas och behöver rekrytera ny personal till vår produktion.

 

Processoperatörer i vårt Destilleri samt Buteljering

Tjänsterna innebär arbete med mycket eget ansvar. Daglig verksamhet skall dokumenteras och sammanställas i rapporter efter uppsatta rutiner. Noggrannhet att följa rutiner och regler är en förutsättning för verksamheten oavsett roll. Du kommer att övervaka och köra vår processanläggning, buteljeringslinje samt vår filtreringsprocess. Då mycket av ditt arbete kommer att vara att se till att våra maskiner fungerar och att uppsatta rutiner för underhåll och service följs och revideras är god teknisk kompetens inom maskin- och ellära en förutsättning. Dina primära arbetsredskap kommer vara våra destillerings pannor, filtreringsenheter, vår fyllningslinje, etiketteringsmaskiner, laserenheter och processanläggning med mältning och rektifiering.

Då det ingår i arbetet att avrapportera och dokumentera daglig verksamhet och resultat efter uppsatta mallar och rutiner är obehindrad kunskap i Svenska och/eller Engelska i tal och skrift en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande. Då du kommer arbeta med alkohol och med livsmedel krävs viss unik utbildning. Det är meriterande om detta redan finns men inget krav då detta annars kommer erhållas som internutbildning. Erfarenhet från livsmedels och/eller förpackningsbranschen är meriterande. Vi ser extra positivt på följande erfarenheter: kunskap i ATEX, Brandutbildning, HLR, HACCP. Varmt välkommen i vårt Hven – team!

Skriftlig ansökan med CV skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok